Πρωτοποριακό κατάστημα στρωμάτων Imperial Strom στην Κέρκυρα.

Η Imperial Strom, πάντα καινοτόμος στο χώρο της Στρωματοποιίας, συμμετέχει για πρώτη φορά στον πανελλαδικό διαγωνισμό Interiors Awards 2020 με το νέο της πρωτοποριακό concept store στην Κέρκυρα.

Στο θεσμό των βραβείων συμμετέχουν δυναμικές εταιρίες από το χώρο των επιχειρήσεων, της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης. Στα Interiors Awards βραβεύονται τα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικού χώρου που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητά τους και αποτελούν σημείο αναφοράς για μελλοντικά έργα. Το νέο κατάστημα Imperial Strom αλλάζει τα δεδομένα στο νησί της Κέρκυρας και δημιουργεί μια μοναδική brand experience για τους επισκέπτες του.

 

Το πανέμορφο boutique κατάστημα αποτελεί το νέο εγχείρημα της καταξιωμένης στρωματοποιίας Φίλιππος Αυλωνίτης ΑΕΒΕ, η οποία εδώ και 47 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τα καινοτόμα προϊόντα ύπνου που παράγει. Το εντυπωσιακό κτίριο, αντλεί έμπνευση από την κουλτούρα του νησιού σε ένα μοντέρνο concept store που ξεφεύγει από τα πλαίσια ενός παραδοσιακού καταστήματος στρωμάτων. Μετουσιώνει την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε πράξη και αντικατοπτρίζει το σύγχρονο πρόσωπο της εταιρίας.

Ο καταναλωτής βρίσκει εύκολα σε έναν προορισμό ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι του, αλλά και για τον εξοπλισμό της μονάδας του. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του χώρου κερδίζει από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη, καθώς αναδεικνύει την ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η εταιρία και υπόσχεται να τον μυήσει στην έννοια της πραγματικής χαλάρωσης και φιλοξενίας.

Μας Εμπιστεύονται

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

imperialstrom-hotel-equipment-corfu