Σπουδαία διάκριση για την εταιρία μας!

Η Κερκυραϊκή Στρωματοποιία Φ. Αυλωνίτης ΑΕΒΕ στις Εταιρίες Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας

Στις 15 Ιουλίου 2020 η Imperial Strom βραβεύτηκε ως μία από τις εταιρίες «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας», από τον έγκριτο θεσμό Diamonds of theGreek Economy by New Times Publishing. Συγκεκριμένα, σε μία εντυπωσιακή δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Athens, η εταιρία παρέλαβε τον τιμητικό τίτλο, ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα (the most admired enterprises in Greece), παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Πολιτείας και στελεχών των μεγαλύτερων βιομηχανιών της Ελλάδας.

Στόχος της εκδήλωσης του φορέα είναι να αναδεικνύονται οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις της χρονιάς. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτόχρονα, συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιριών και ποιοτικοί δείκτες, όπως η πολιτική τους ως προς το ανθρώπινο δυναμικό, τα θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η νέα διάκριση της Imperial Strom αποτελεί επακόλουθο της δυναμικής της πορείας στον κλάδο της Στρωματοποιίας, καθώς από την ίδρυσή της επενδύει συνεχώς σε καινοτομίες και εκσυγχρονισμό, κυρίως με ίδια μέσα.

Μας Εμπιστεύονται

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

imperialstrom-hotel-equipment-corfu