Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Imperial Strom!

Σε έναν κόσμο που η ποιότητα ζωής σας και ο ξεκούραστος ύπνος σας είναι το δικό μας μεράκι. Περιηγηθείτε μέσα από τις σελίδες αυτού του καταλόγου στα μυστικά του σωστού ύπνου και γνωρίστε τα προϊόντα μας. Ενημερωθείτε για τις σύγχρονες τεχνολογίες που εφαρμόζουμε στα προϊόντα Imperial Strom και μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις ύπνου που συνδυάζουν πρωτοποριακά υλικά, υψηλή τεχνολογία και παράδοση.

 

Μπορεί μια εταιρία στρωμάτων να σας προσφέρει περισσότερα;  Ανακαλύψτε το!

 

Από την Κέρκυρα με αγάπη

Η Imperial Strom® είναι μια 100% ελληνική οικογενειακή εταιρία. Ιδρύθηκε το 1972, ως μια οικοτεχνία στην Κέρκυρα, από τον Φίλιππο Αυλωνίτη. Κατασκευαστής κι ο ίδιος με αληθινό μεράκι για το στρώμα, ξεκίνησε μόλις με 2 άτομα προσωπικό να πραγματοποιεί το όνειρό του. Μέσα σε 2 μόνο χρόνια, το πρώτο παράρτημα άνοιξε, το προσωπικό αυξήθηκε και η εταιρία
μεταφέρθηκε σε διπλάσιες εγκαταστάσεις. Από το 1980 η Κερκυραϊκή Στρωματοποιία, όπως είναι επίσης γνωστή, μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητους χώρους, που σταδιακά μεγάλωναν και συνιστούν πλέον μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα.

 

40 ολόκληρα χρόνια μετά, χιλιάδες στρώματα έχουν μπει στις ημέρες και κυρίως στις νύχτες των Ελλήνων και στο εξωτερικό, χαρίζοντάς τους έναν ξεκούραστο ύπνο.

 

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, η Imperial Strom® ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη των πελατών, εξακολουθεί να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, σε συνεργασία με εξωτερικούς επιστημονικούς συνεργάτες και ερευνητικούς φορείς. Παράλληλα, επεκτείνει δυναμικά το δίκτυό της με νέα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα για να βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

 

Σήμερα, με το όραμα του ιδρυτή και το πάθος της 2ης γενιάς, η Imperial Strom® συνεχίζει να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προσανατολισμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις για υγιεινό και ποιοτικό ύπνο χωρίς συμβιβασμούς.

Μας Εμπιστεύονται

error:
Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.