Imperial Strom

Στην Imperial Strom®  βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Για αυτό τον λόγο, η εταιρεία μας δημιουργεί εξελιγμένα προϊόντα ύπνου, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές των σύγχρονων ανέσεων. Τα προϊόντα μας υπόσχονται έναν πιο ξεκούραστο ύπνο και αναμφίβολα αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών.

 

Επενδύουμε στις πιο καινοτόμους τεχνολογίες και επιλέγουμε πρωτοποριακά υλικά, τα οποία συμβάλλουν στην ποιότητα και τον αυθεντικό σχεδιασμό των προϊόντων μας. Η τεχνολογική υπεροχή συμπληρώνεται με την αδιάκοπη ενημέρωση μας για τις παγκόσμιες τάσεις αλλά και για τα αποτελέσματα έγκυρων διεθνών ιατρικών ερευνών, τα οποία καλούμαστε να συμβουλευόμαστε και να εφαρμόζουμε.

 

Οι προχωρημένες τεχνολογίες έχουν καταξιώσει την Imperial Strom®  ως μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της Στρωματοποιίας. Σε αυτό, συνέβαλλε εξίσου και η ισορροπημένη σχέση τιμής-ποιότητας, η οποία χαρακτηρίζει ανεξαιρέτως τα προϊόντα μας.

 

Καινοτομία με οικολογική συνείδηση

Η Imperial Strom®  φέρει το λογότυπο της, το οποίο συμβολίζει την φροντίδα προς το περιβάλλον και την διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης σε παραγωγούς και καταναλωτές. Η υιοθέτηση φιλικών πρακτικών από την εταιρεία μας επιτυγχάνεται με τα ανακυκλώσιμα υλικά, με τα οποία κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας. Προτεραιότητα μας είναι να εδραιώσουμε μια αρμονική σχέση του ανθρώπου με τη φύση καθώς και να την αξιοποιήσουμε, αποβλέποντας στην κατασκευή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.

 

Το εργοστάσιο Imperial Strom®  πληροί τις πιο υγιεινές προδιαγραφές σχετικά με το περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένο να μην έχει καμινάδες ενώ κατά τη διάρκεια της παραγωγής δε δημιουργούνται απόβλητα που βλάπτουν τον περιβάλλοντα χώρο.

 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή επιλέγονται με πολλή προσοχή. Σκοπός μας είναι να τα αξιοποιούμε στο μέγιστο και να ελαχιστοποιούμε τα απορρίμματα που προκαλούνται. Κατά αυτόν τον τρόπο, η παραγωγή ενός στρώματος γίνεται πιο αποδοτική και υπηρετεί περισσότερο από ποτέ τις ανάγκες των καταναλωτών, σεβόμενη ταυτόχρονα την φύση και το περιβάλλον. Γίνεται λόγος, επομένως, για μία παραγωγή, η οποία  ποικιλοτρόπως συμβάλλει στην αειφόρο ανάπτυξη.

 

Ποιότητα & προσφορά με χειροπιαστές αποδείξεις

Στην Imperial Strom® , η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι αποτέλεσμα της δυναμικότητας και της συνεργασίας των μελών της εταιρείας μας. Επιπροσθέτως, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι κάτι περισσότερο από στείρες έννοιες, καθώς η εταιρεία μας σέβεται και προάγει τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Μέλημα μας είναι να «πείσουμε» τον πελάτη μας να αναζητάει συνεχώς την ουσία του ευ ζην, γιατί αυτό του αξίζει.

 

Τα προϊόντα μας παράγονται στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας στην Κέρκυρα. Το εργοστάσιο μας φέρει πιστοποίηση ISO. Ωστόσο, η ασφάλεια και η σιγουριά που εσείς νιώθετε κάθε στιγμή, είναι για εμάς η καλύτερη «πιστοποίηση».

 

Κοινωνικό Αντίκτυπο

Δεσμευόμαστε ότι παρέχουμε προϊόντα υψηλού επιπέδου και να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός κλίματος ανταγωνιστικότητας, το οποίο με τη σειρά του θα αποφέρει εκσυγχρονισμό στην χώρα μας. Παράλληλα, πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι στα χέρια μας και οφείλουμε ως υπεύθυνοι πολίτες να το βελτιστοποιήσουμε. Ήδη από τις ρίζες της, η Imperial Strom®  βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας την δράση φιλανθρωπικών φορέων, αθλητικών ομάδων, πολιτιστικών δρώμενων και άλλων πρωτοβουλιών.

Μας Εμπιστεύονται

error:
Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.