Στρώμα στα μέτρα σας

 

Η Imperial Strom προτείνει την ανανεωμένη, πληρέστερη σειρά προϊόντων ύπνου. Ακολουθώντας πρωτοποριακές μεθόδους κατασκευής, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από καινοτομία και πληρούν τις προδιαγραφές των σύγχρονων ανέσεων. Ανέκαθεν βρισκόμασταν σε θέση να εξυπηρετούμε ευλόγως καταναλωτές με απαιτήσεις. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό.

 

Σεβόμενοι τις προτιμήσεις των πελατών μας, προσφέρουμε πολλαπλές δυνατότητες που συνάδουν στις δικές σας ανάγκες. Παράγουμε στρώματα σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις ίδιες απαιτήσεις. Για αυτό και υποσχόμαστε έναν ξεκούραστο ύπνο χωρίς συμβιβασμούς. Μπορούμε να επιτύχουμε την ιδανική σκληρότητα ή ακόμη και διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας στην κάθε πλευρά του στρώματος σας. Η δυνατότητα αυτή πραγματοποιείται χάρη στην νέα τεχνολογία 2Face by Imperial Strom.

 

Ό,τι ζητήσετε, αυτομάτως το έχετε!

Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας και προσαρμοζόμαστε στις επιθυμίες σας.  Για αυτό σας δίδεται ακόμη η δυνατότητα να επιλέξετε τα εσωτερικά υλικά του στρώματος προς όφελος της δικής σας χαλάρωσης. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με ειδική επεξεργασία και στόχο να είναι ιδανικά για το σώμα σας. Διαθέτουμε όλα τα μυστικά για ένα μοναδικό στρώμα. Οι επιλογές σας είναι πολλαπλές και τα υλικά μας περιλαμβάνουν τρίχες αλόγου, μαλλί καμήλας, φύκια, ίνες καρύδας, κασμίρ και λινό. Ωστόσο, για οτιδήποτε και αν επιλέξετε, τα υλικά μας εγγυώνται ότι προσφέρουν αίσθηση αναζωογόνησης κάθε μέρα!Φυσικά, μεριμνούμε πάντα και για εκείνους, οι οποίοι χρίζουν ιδιαίτερης περιποίησης. Προτείνουμε λύσεις πάντα με γνώμονα ιατρικές συμβουλές και ατομικές προτιμήσεις. Θέλουμε να συμβάλλουμε και εμείς στις ειδικές περιπτώσεις θεραπείας, έτσι ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί.

 

Έχετε μείνει απογοητευμένοι από προηγούμενες επιλογές σας; Πιστεύετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα; Μια επίσκεψη στο κατάστημα αρκεί για να σας πείσει για το αντίθετο. Οι λύσεις υπάρχουν και βρισκόμαστε στη διαθεσιμότητα σας για να τις πραγματοποιήσουμε. Θα χαρούμε να συζητήσουμε διεξοδικά μαζί σας και να προτείνουμε βέλτιστες λύσεις για εσάς. Εσείς προτείνετε, εμείς σχεδιάζουμε, μαζί υλοποιούμε την ιδανικότερη πρόταση ύπνου!

  Αποστολή

  Μας Εμπιστεύονται

  Close

  Cart

  Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

  imperialstrom-hotel-equipment-corfu