Σπουδαία διάκριση για το νέο κατάστημά μας!

Η Imperial Strom Φίλιππος Αυλωνίτης ΑΕΒΕ, πάντα καινοτόμος στο χώρο της Στρωματοποιίας, κατέκτησε το Bronze Award στον πανελλαδικό διαγωνισμό Interiors Awards 2020 στην κατηγορία Κατάστημα Λιανικής, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά, με το νέο της πρωτοποριακό κατάστημα στην Κέρκυρα.

Το βραβείο παρέλαβε η διοίκηση της Imperial Strom σε έναν κατάμεστο χώρο στην Αθήνα. Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας, Άντζυ Αυλωνίτη, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του έργου και αφιέρωσε το βραβείο στην Κέρκυρα αναφέροντας: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε το βραβείο στο νησί μας, την Κέρκυρα, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Imperial Strom, για να δείξουμε ότι ακόμα και οι επιχειρήσεις με έδρα στην επαρχία μπορούν να πετύχουν πολύ σπουδαία πράγματα».

Στο θεσμό των βραβείων συμμετέχουν μεγάλες εταιρίες από το χώρο των επιχειρήσεων, καθώς και διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και μελετητές. Στα Interiors Awards βραβεύονται τα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικού χώρου που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητά τους και αποτελούν σημείο αναφοράς για μελλοντικά έργα. Το βραβείο αυτό επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο ότι το νέο κατάστημα Imperial Strom αλλάζει τα δεδομένα στο νησί της Κέρκυρας και δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του.

Το πανέμορφο boutique κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του πριν 6 μήνες στο Σολάρι, αποτελεί το νέο διαμάντι της καταξιωμένης στρωματοποιίας, η οποία εδώ και 47 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τα καινοτόμα προϊόντα ύπνου που παράγει.

Το εντυπωσιακό κτίριο, αντλεί έμπνευση από την κουλτούρα του νησιού σε ένα μοντέρνο concept store που ξεφεύγει από τα πλαίσια ενός παραδοσιακού καταστήματος στρωμάτων. Μετουσιώνει την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε πράξη και αντικατοπτρίζει το σύγχρονο πρόσωπο της εταιρίας.

Ο καταναλωτής βρίσκει εύκολα σε έναν προορισμό ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι του, αλλά και για τον εξοπλισμό της μονάδας του, με την εγγύηση της Imperial Strom. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του χώρου κερδίζει από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη, καθώς αναδεικνύει την ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η εταιρία και υπόσχεται να τον μυήσει στην έννοια της χαλάρωσης και φιλοξενίας και του πραγματικά ποιοτικού ύπνου.

Το βραβευμένο κατάστημα βρίσκεται στο Σολάρι, Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 64.

Μας Εμπιστεύονται

error:
Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.